+36 (23) 381 818 krl@krl.hu

Hogy kik vagyunk és kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Tevékenységünk három disztingválható csoportnak nyújt hathatós segítséget.

Tervezőknek

1. Ipari beruházások tervezőinek tervezési segédlettel, szakirodalommal és szakmai tanácsadással tudunk segíteni a nagy villamosenergia felhasználó ipari beruházások tervezési folyamatában, ami a fázisjavítási berendezések optimális méretezését illeti.

Kivitelezőknek

2. Generál kivitelezőknek, akiknek épp elég egyéb feladatuk van, kész berendezéseket tudunk szállítani és üzembe helyezni, tehermentesítve őket egy számukra kevésbé szokványos feladattól.

Üzemeltetőknek

3. Nagy energiafelhasználó létesítmények üzemeltetőinek karbantartási és szervizszolgáltatásainkkal segítünk, hogy az energiamegtakarítást segítő fázisjavító berendezésük csúcseredményeket érjen el.

Tevékenységünk

A KRL Kontrol Kft. 1993-ban alakult. Fázisjavító berendezés és kondenzátor tervezése, gyártása valamint országos szervize a fő tevékenység, de foglalkozunk még: felharmonikus szűréssel, villamos hálózatok mérésével, energiagazdálkodással és a fentiekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatással. Dolgozóink többsége már 10–20 éves alkalmazástechnikai tapasztalattal rendelkezik.


Eredményeink

20 éves piaci jelenlétünk alatt a KRL Kontrol Kft. a magyar ipar vezető fázisjavító berendezés gyártója lett. Minőségpolitikánknak és szakmai felkészültségünknek köszönhetően számos díjban, elismerésben részesültünk.

Filozófiánk

Célunk, hogy a Magyarországon elismert KRL Kontrol márkanév, minden esetben megfeleljen azoknak az értékeknek, amelyeket képvisel: kifogástalan minőség, gondos kivitelezés, az ügyfél elvárásainak és szükségleteinek folyamatos szem előtt tartása és hatékonyság. A folyamatosan épülő KRL Kontrol márkát szeretnénk a szomszédos országokkal is még jobban megismertetni. Hiszünk abban, hogy ezen a szakterületen semmi nem fontosabb, mint a szakmai relevancia és a megbízhatóság.

Minőségpolitikánk

A KRL Kontrol Kft. elkötelezettsége a megrendelővel egyeztetett műszaki-minőségi elvárások teljesítése, betartva a vonatkozó törvényi és szabványelőírásokat. Fő célunk egy eredményesen működő, folyamatosan fejlesztett minőségirányítási rendszer segítségével képessé tenni társaságunkat megrendelőink elvárásainkat teljes körű megismerésére, kielégítésére. A KRL Kontrol Kft. tevékenységeinek azonosításával, folyamatszemléletű megközelítésével, rendszerbe foglalásával, az ellenőrzési szintek meghatározásával, erőforrások biztosításával, az alvállalkozóival, partnereivel kialakított stabil munkakapcsolattal törekszik a minőségi problémák megelőzésére. Társaságunk valamennyi munkatársa felelős tevékenysége szakszerű végrehajtásáért, céljaink megvalósításáért.

Tevékenységünk a következő feladatok között oszlik meg:

  • Gyártás és üzembehelyezés 62% 62%
  • Karbantartási feladatok 12% 12%
  • Hőkamerás diagnosztika 8% 8%
  • Szerviz szolgáltatások 18% 18%

Cégünk eredményorientált tevékenysége villamosenergia megtakarításban hihetetlenül sikeres. Csak egy év leforgása alatt, a beszerelt berendezéseink több mint

100 millió forint megtakarítást

jelentenek ügyfeleink villanyszámláján. A több mint 20 éves tevékenységünk alatt egy megyei jogú város éves villanyszámlájának díját takarítottuk meg hűséges partnereinknek.

A KRL KAPCSOLATTARTÓI


Kropkó László
Kropkó László
ügyvezető igazgató
Nagy Zoltán szerviz mérnök
Nagy Zoltán
szerviz mérnök
Hrutka László
Hrudka László
beszerző
Tóth-Dénes Krisztina
Tóth-Dénes Krisztina
pénzügyi vezető
Rozsik Mihály
Roszik Mihály
ajánlatadó mérnök
Pluhár Gertrúd
Pluhár Gertrúd
asszisztens
Kiss József
Kiss József
terméktámogató mérnök
Kropkó László Gergő
Kropkó László Gergő
terméktámogató mérnök
Haller Tamás
Haller Tamás
ajánlatadó mérnök csoportvezető

A weblapra feltöltött tartalom reklámcélokat szolgál, csak tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

Akciós termékek

Akciós termékek

Üzembe helyezés megrendelése

Üzembe helyezés megrendelése

Hibabejelentés küldése

Hibabejelentés küldése

Feliratkozás hírlevelünkre