+36 (23) 381 818 krl@krl.hu

Tájékoztatjuk, hogy 2017.-ben is részt veszünk az Ipar Napjai Kiállításon, mely a Hungexpo területén kerül megrendezésre (1101 Budapest, Albertirsai út 10). A kiállítás időpontja 2017. május 9-12.

Tisztelettel meghívjuk Önt valamint kollégáit/partnereit a fenti időpontban a KRL Kontrol Kft. standjára.

2017.-ben csakúgy, mint 2016.-ban a Pest Megyei Iparkamarával közös standon állítunk ki. Standunkon megtekinthetik az új, korszerű automatikus fázisjavító berendezéseket, szakmai tájékoztatást kap ezen berendezések működéséről, valamint megismerheti a legújabb aktív harmonikus szűrőinket.

Standunk címe: G pavilon 104H

Május 10.-én 11:30-kor az A pavilon II. galéria 182. termében szakmai előadást tartunk. Itt részletesen bemutatásra kerül az új aktív harmonikus szűrő, valamint megismerhetik a korszerű fázisjavítási módokat, a KRL Kontrol Kft. kapcsolódó szolgáltatásait:
– kalibrált műszerekkel történő hálózati mérés, elemzés

– felharmonikus és flicker vizsgálat

– termovíziós mérések

– energiamenedzsment rendszerek, almérések

Kedves vendégeinket a fenti programot követően kb. 13:00-kor egy állófogadás keretében vendégül látjuk.

Reméljük, május 9. – 12. között találkozunk a G pavilon 104H standján.

Nagy örömünkre szolgálna, ha régi partnereink valamint az új érdeklődők egyaránt megtisztelnének látogatásukkal.

Ha bármilyen kérdés merül fel, kérem, keressen minket elérhetőségeinken, email-ben a krl@krl.hu címen illetve telefonon a 30/584-3294-es számon. Ezt a mobilszámot a kiállítás ideje alatt is hívhatja, ez a standunk telefonszáma.

Az alábbi gombra kattintva (ezt többször is megismételhető) Ön térítésmentesen a KRL Kontrol Kft. vendégeként belépésre jogosult.
Kérem, töltse ki a regisztrációs lapot és sorban állás nélkül tekintse meg a kiállítást.